YogaHøien

En samtale mellem bevægelse, sind og åndedræt."Bevar din indre Pippi - Styrk din overgang"

Yoga for modne kvinder i, eller på vej i overgangsalder.

ingen workshops lige nu!


Energi er grundlaget for alle livsprocesser. 

Størstedelen af vores krop består af energi. Energi skal helst kunne strømme frit uden stop, blokeringer. Vi kan se på kroppens energistrømme, som en stor å, der bevæger og strømmer uhindret gennem landskabet uden at store sten, faldne træer, grene forhindrer vandets frie passage.

Denne yogapraksis er en 3 timers workshop, hvor du vil blive ført ind i, hvad yoga kan bidrage/supplere med i forbindelse med de forandringer og de symptomer, der opstår i overgangsalderen.


Dagen begynder med en intro, hvor jeg kort fortæller om nogle af grundstenene i yoga, og i den kinesiske og ayurvediske visdom og filosofi. En gennemgang af forskellige opfattelser af  energibalancerne i kroppen og de generelle rytmer vi har i vores hverdag både vores gode vaner og vores mindre gode vaner i forbindelse med kost, søvn, bevægelse m.m.

Hvordan kan du skabe en bedre rytme,  en bedre balance i din krop og i din hverdag?


Din krop gennemgår uanset symptomer eller ej en forandring, når menopausen er ved, eller er trådt ind. I denne overgangsfase og i denne workshop, kan du arbejde med at assistere kroppen ved hjælp af bl.a. yogaens opvarmende og energi balancerende øvelser/stillinger, hvor åndedræt, flow, hvile, meditation og balance er nøgleord.  Alle øvelser, der på hver sin måde, arbejder med at styrke din krop, bringer ro og bedre balance i sind. Øvelser, der støtter kroppen i at arbejde med sin naturlige selvhelbredende evne, så din overgang også kan blive et mere styrket trinbræt ind i en ny fase i dit liv.

Dagen afrundes med mulighed for samtale og evt. udveksling af erfaringer og jeg serverer smagsprøver på mad, der kan støtte din krop i overgangsfasen og evt. afhjælpe visse klimakterielle symptomer. Det vil være muligt at købe mit lille udarbejdet hæfte med opskrifter og et lille program til hjemmebrug.

Medbring 1-2 varme tæpper, og vær iført løst behageligt tøj

Max deltagere 10 stk.Enetimer:

Har du brug for øvelser til en dårlig ryg eller måske lænden?
Døjer du med hofter eller andre steder på kroppen?
Vil du styrke balancen og det er svært at træne det i hold?
Eller drømmer du om, at få en egen praksis i yoga hjemme, men kan ikke rigtig komme igang?

Vil du have fuld opmærksomhed på din krop, din yogaudøvelse, så kan jeg tilbyde dig en eller flere sammenhængende enetimer. Både i Hatha yoga, restorativ yoga, åndedrætsøvelser og meditationsøvelser m.m, eller måske endda afspændingsøvelser.
Vi tilpasser øvelser og stillingerne til dig, din krop og du undervises en til en, så der vil være fuld fokus på lige de steder, de stillinger, som du har brug for at træne og tilpasse dig. Jeg udarbejder programmer tilpasset dig; daglige programmer, særlige programmer med eksempelvis fokus på ryggen, åndedræt, stress reducerende øvelser m.m.
Jeg kommer gerne ud til dig, så vi tilpasser Yogaen til dit hjem. Der vil dog være lidt kørsels afgift oveni prisen.Yoga Enetime; for 60 min.  550 kr.

3 x 1 enetime á 60 min. varighed koster 1500 kr.


Undervisningen foregår hos mig i mit yogarum, eller i eget hjem evt. kørsels afgift.


Udarbejdelse af personligt program 250 kr.

Kontakt mig endelig for eventuelle forespørgsler


Arrangementer for private grupper/firmaer/foreninger/ institutioner:


Jeg kan hyres til særlige arrangementer, hvis I har en gruppe på mindst 6 personer, der kunne tænke sig 1-2 timers Yogaworkshop. Det være sig privat personer, firma, forening, institution m.m. Det kan være voksne deltager, unge og børn, eller mennesker med særligt hensynstagende undervisning.

Ring/ skriv endelig om en forespørgsel, eller et eventuelt tilbud

Der beregnes en pris ud fra hver enkelt workshop, transport, hverdag eller weekendundervisning.